SMP SportsCare

Wij zijn pas tevreden

wanneer u dat bent!

Wie zijn wij?

Over SMP SportsCare

SMP SportsCare is opgericht in 2011 en is gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van sport– en bedrijfskleding. Wij hebben een heel breed assortiment, bedrukken intern waardoor we snel kunnen leveren en schakelen. Ons energieke en gespecialiseerd team bestaat uit:

Jan Kramer

Directeur / Verkoop

Binnen onze organisatie ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de verkoop en probeer ik mijn team zo goed mogelijk aan te sturen.

Daarnaast onderhoud ik zo veel mogelijk al onze contacten bij de vele verenigingen, scholen en bedrijven waar wij mee samenwerken.

Ik ben voetbaltrainer, gelukkig getrouwd met Sandra en vader van 2 jongens, te weten Rob en Mike.

Richard Beers

Inkoop / Verkoop

Richard is sinds April 2015 werkzaam bij SMP SportsCare. Binnen SMP verzorgt hij de inkoop / administratie / verkoop. Met recht een manusje van alles.

E-mailadres: richard@smpsportscare.nl

Tel nummer: 06-24808511

Simone Butter

Grafisch Vormgever

Mijn naam is Simone en ik ben de grafisch vormgever van SMP SportsCare sinds september 2017. Ik ben 22 jaar oud, woon samen met Mike en onze twee katjes en handbal bij Handbalvereniging V.V.W.

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de MBO opleiding Grafisch Vormgever niveau 4. Hierna ben ik gaan werken voor SMP.

Naast handbal vind ik het ook leuk om tijd door te brengen met vriendinnen, concerten en festivals te bezoeken en natuurlijk om mij bezig te houden met design en vormgeving!

Frank Bekker

Office Manager

Frank Bekker, 54 jaar, getrouwd en 2 (volwassen) kinderen. Ik ben sinds 1 november 2018 werkzaam bij SMP SportsCare.

Na bijna 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de fiscale wereld, was ik toe aan iets anders.

Ik vond deze uitdaging bij SMP SportsCare.

Een jong bedrijf, waarin heel veel gebeurd, met enthousiaste mensen.

In mijn vrije tijd hou ik van gezelligheid en doe op mijn niveau aan fitness.

Deze twee “hobby’s” houden elkaar redelijk in evenwicht.

Angel Vennink

Showroom / Bedrukken

Ik ben Angel Vennink-Beentjes en vanaf 1 mei  2016 jaar werkzaam voor SMP SportsCare. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter.

In 1995 ben ik begonnen op Schiphol Plaza in de sportbranche bij Hinksport Intersport eerst als verkoopmedewerkster later als shiftmanager. In 2006 ben ik verhuist van filiaal Schiphol naar Alkmaar in de megastore, in de verkoop en later als Visual Merchandiser wat een hele leuke job was in zo’n enorme grote winkel.  Maar na zo lang in een winkel te hebben gestaan was ik het eigenlijk wel een beetje beu en toe aan een nieuwe uitdaging.

Jan vroeg mij om voor SMP te komen werken. Een functie voor 2 dagen in de showroom en af en toe het een en ander bedrukken.  Dit laatste was helemaal nieuw voor mij maar wel “een uitdaging” en daar was ik naar op zoek. Ik werk nu inmiddels 4 dagen en ben eigenlijk fulltime aan het bedrukken. Ik heb het mezelf eigen gemaakt en ik moet zeggen het gaat me goed af! Ik heb het naar mijn zin en leer nog elke dag.

Mocht u interesse hebben in bedrijfs- en/of sportkleding kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in onze mooie showroom zodat wij kunnen laten zien waar wij voor staan!