Rode T-shirts als steun voor
het Langedijker verenigingsleven

Een positieve booschap verovert Langedijk!

SMP SportsCare en Stichting Lief Langedijk organiseren samen een T-shirt actie vanwege de gevolgen van de corona crisis. Voor deze actie is een speciaal T-shirt bedacht, dat zowel een positieve boodschap uitdraagt, als een waarschuwing. De shirts zijn knalrood, de kleur van de liefde, maar ook van ‘Pas op!’.

Doel is om zoveel mogelijk T-shirts te verkopen voor het goede doel, namelijk een Noodfonds voor het Verenigingsleven in Langedijk. Dit Noodfonds is bedoeld voor alle stichtingen en verenigingen in Langedijk, die door sluiten van hun locaties en aflasten van activiteiten en evenementen in de financiële problemen komen. Deze clubs hebben veelal geen financiële reserves. Stichting Lief Langedijk beheert het Noodfonds.

Een T-shirt kost € 10,- en € 4,- van dit bedrag komt in het Noodfonds voor het Verenigingsleven in Langedijk. Het T-shirt is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

De T-shirts worden vanaf donderdag 9 april verkocht op verschillende locaties in Langedijk:

SMP SportsCare, Heerhugowaard  –  Juwelier Ed Ydo, Noord-Scharwoude  –  De Marskramer, Noord-Scharwoude  –  De Twuyvermolen (De Vijzel), Sint Pancras  –  Museum Broekerveiling, Broek op Langedijk  –  De Hartjesfabriek, Zuid-Scharwoude  –  Spaansen Bloemen, Zuid-Scharwoude en Oudkarspel.

U hoeft niet met contant geld te betalen, maar u krijgt een brief waar het rekeningnummer van Stichting Lief Langedijk op staat waar naar toe u het bedrag kunt overmaken.

U kunt het T-shirt ook op deze pagina bestellen, scroll een stukje naar beneden voor meer informatie.

We hopen dat heel Langedijk roodgekleurd wordt!

Bestel hier uw T-shirt!

Liefde is... alle verenigingen in Langedijk steunen!

Bestel hier uw eigen ‘Liefde is Langedijk’ T-shirt.

Het shirt is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Graag uw naam, e-mailadres en telefoonnummer hieronder invullen.

Vul vervolgens de gewenste maat van het T-shirt in onder het kopje ‘Bericht’.

U krijgt een bevestiging via de mail met verdere informatie over uw aankoop.

Voor een ieder die een shirt koopt, bedankt namens Stichting Lief Langedijk en Team SMP.